HOW MUCH YOU SPENT ON ADVERTISING?

Did any of them made you memorable?

Belief

‘We love what we do’ - others’ grunt work is our team’s fun carnival! Being young and energetic, ourteam is well-known as a creative powerhouse. We are your premium hassle-free marketing solution.Hop on this journey to revolutionize video marketing with us!

AVERAGE

is NOT good enough

We take it up a notch and always on the path to pursue perfection.Our goal is to create compelling, eye-catching and one-of-a-kind events, casting magic on youraudience to fall in love with you instantly.

RUSHING

is NOT our approach

With all-rounded planning, we compete against time to delivertop-notch videos marketing. Say goodbye to bottlenecks and experience the joyfulness of a talentedteam always making sure your project is always on track.

LOW BUDGET

is NOT our selling point

Efficient budgeting is what we are looking for. Our team won’tsacrifice creativity for the money, in fact, we make your investment worth every penny.

Q&A

Q1. What does branding mean to you?
Ans: A brand isn’t a logo, and it isn’t marketing materials. A brand is an idea in your head – it’s whatever pops into peoples’ minds when they see, hear or think of you. We help to tell that story for each brand.We will build that story, and put the idea of the story into people’s minds through marketing.

Q2. How do you help brands differentiate themselves from competitors?
Ans: It is important to figure out which product and service offerings set you apart from competitors,but those items shouldn’t be your leading differentiators. It is more important to lead with emotions, e.g., what does this product difference mean to consumers? How do we capitalize on the consumer’s connection to the product — not just features and functionality?

Q3. Is your agency a good fit for our company?
Ans: In the end we are selling people, not manufacturing a product. There is going to be a lot of collaboration between our people and your people, so if you don’t get a good feel for the people from us, you’re not going to have a good experience. No agency is going to share their finite strategy with you, but you should be able to get a feel for how they think and operate on a high level.

Q4. Is the team pitching is the same team we will be working with?
Ans: So, you’ve established that you have chemistry with us – great! We promise that the team pitching the project will lead the whole project.

Q5. Do you focus on a specific type of business?
Ans: Working with an agency that concentrates on your specific business type may seem like a no-brainer, but it also means you may get the same messaging as everyone else in your field. Meanwhile, an agency outside your vertical can give you a fresh point of view – and won’t be as burned out on the subject. We can think strategically on a high level, and can show that we have the ability to take those ideas and put them to use.

Q6. Project Lead time?
Ans: Your project timeline will play a major role in determining whether we can collaborate. We take on projects that we can fully commit to without compromising quality.

Q7. Discount?
Ans: As you have read all the Q&A section, we glad that you are a VIP for us. We believe that you are fully understand our Belief and working method. Please enter “Belief” in enquiry section. We will offer a VIP services for you.

Tell us how we can empower your success,
reach out to us at (852) 2372 0707 or by email sales@onemedia.hk

SEND US
INQUIRY NOW
We will get back to you within lightning speed.
What are you looking for?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Home
Belief
Services
Portfolio
News
Clients
Contact
Copyright 2019 One Media Group. All rights reserved.